Riffelbanen

Hos Assing Sogns Jagt- og Skytteforening driver vi to riffelbaner.

Indendørs 15m. bane i Kibæk Krydsfelt:

På vores indendørs anlæg i kælderen under Kibæk Krydsfelt, holder vi åbent de fleste mandage året rundt fra 18.30-20.00. Banen er nyetableret, med Kongsberg elektronisk markering og giver de bedste faciliteter for mange timers god træning.

Her kan både børn (fra ca. 6år) og voksne skyde med såvel vores Lasergeværer som salonrifler, under kyndig vejledning, fra vore uddannede instruktører.

 

 

 

Udendørs 100m. & 200m. riffelbane på Vorgodvej 2c.:

På vores udendørs anlæg på Vorgodvej 2c. holder vi åbent de fleste onsdage i sommerhalvåret, fra kl. 18.00 – 20.00. Skydningen foregår fra vores skydehus, så her er altid tørvejr, og varm kaffe på kanden. 

Banen har Kongsberg elektronisk markering på alle skiver, samt mulighed for at skyde på såvel almindelig ringskive, som på bukkeskive og hjorteskive.

Banen henvender sig primært til jægere, som medbringer egne rifler i kalibre op til 9,3 - og der er naturligvis altid uddannede instruktører klar til at hjælpe.

På banen, er der på de almindelige træningsaftener, altid mulighed for at aflægge det obligatoriske riffelskydeforløb, for de aspiranter som skal op til riffelprøven.

Bemærk, at der pt. ikke kan skydes på 50m. distance, grundet renovering af banen.
HUSK AT SPØRG HVIS DU MANGLER HJÆLP.

 

 

 

© 2024 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/