Flugtskydningsbanen

På foreningens flugtskydningsbane, tilbyder vi tre discipliner, og vi har altid uddannede instruktører klar til at hjælpe med råd og vejledning.

Jagtskydning – På jagtbanen er mulighed for den gængse flugtskydning, jagtskydning. Her skydes til duerne fra 4 faste standpladser med venstre duer (kommer fra højre og flyver mod venstre), bagduer (kommer op foran skytten og flyver væk), højre duer (kommer fra venstre og flyver mod højre) samt spidsduer (kommer op foran skytten og flyver over ham)  

Duerne ”trykkes” ud, af anden person på klarmelding. Der skydes normalt til 24 eller 40 duer pr. serie, med både enkeltduer og doubler, og her må der lades og skydes 2 skud, uanset om der kommer 1 eller 2 duer. Det er ligeledes på jagtbanen træningen af nye jagttegnsaspiranter normalt vil foregå forud for haglskydeprøve.

Sporting. Er en disciplin hvor op til 5 skytter står placeret på standpladser i lige linje og på skift skyder til lerduer der kommer fra flere forskellige retninger, højder og placeringer. Man skyder til 5 duer på hver standplads, og således i alt 25 duer i en serie.  

Duerne bliver sendt på klarmelding fra skytten – aktiveret af mikrofon ved den enkelte skytte. Der må lades og skydes med 2 skud, uanset om der kommer 1 eller 2 duer.

Den store variation, som denne disciplin giver, gør den særligt velegnet som jagtrelevant træning.

Jægertrap - Er en disciplin hvor op til 5 skytter står placeret på standpladser i en halvbue og skyder til lerduer der kommer op fra en maskine placeret foran dem. Duernes bane varierer meget – både op og ned og til højre og venstre. Man skyder til 5 duer på hver standplads, og således i alt 25 duer i en serie.

Duerne bliver aktiveret gennem mikrofoner, aktiveret af den enkelte skytte, og der må kun afgives 1 skud pr. due.

Husk at spørge, hvis du mangler hjælp.

Udlejning af bane til Events

Vi udlejer gerne hele flugtskydningsbanen til Polterabend, Firmaarrangementer, Konsortier og lignende.
Alle kan deltage, og jagttegn er ingen betingelse – vi stiller med alt det nødvendige udstyr, samt uddannede instruktører, som sikrer alle deltagere en god, sikker og lærerig oplevelse på vores skydebane.

Vores opstartsgebyr dækker således leje af bane, leje af våben, forsikring, instruktørhjælp, 25 patroner og 25 lerduer.

Opstartgebyr ved 5 - 10 deltagere = 300 kr.

Opstartgebyr ved 11 - 20 deltagere = 250 kr.

Opstartgebyr ved 21 deltagere og opefter = 200 kr.

Der er mulighed for at købe yderligere patroner i kasser á 25 stk. for 3,40kr. stk. Prisen på tilkøbte patroner inkluderer alle omkostninger til baneleje, våbenleje, forsikring, instruktørhjælp og lerduer.

Drikkevare må ikke medbringes, men sælges på banen og der kan serveres gode frankfurtere med brød efter aftale.

Egen ammunition må ikke medbringes til events uden aftale.

For mere info/kontakt

Ivan Vandtved 53 69 79 59

Såfremt der ikke opnås kontakt, bedes man lægge en besked eller sende en sms - så vil man blive kontaktet hurtigst muligt!

© 2024 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/